Online-bijeenkomst op woensdag 9 februari

In deze nieuwsbrief vindt u de details om deel te kunnen nemen aan de achtste NVvS online-bijeenkomst op woensdag 9 februari.

Het officiële programma start om 20:00 uur en zal ongeveer een uur duren. Maar vanaf 19:30 uur kunt u zich al aanmelden in Zoom om te kijken of uw beeld en geluid goed werken en om met andere deelnemers te praten. Ook na afloop is er de mogelijkheid met elkaar na te praten.
Stel u op de hoogte van de Zoom-etiquette. Dan beperken we verstoringen tot een minimum. Bij aanhoudend verstorend gedrag behouden we ons het recht voor u uit de sessie te verwijderen.
Heeft u nog geen ervaring met Zoom kijk dan bij Zoom in het kort. Daar staat ook een beknopte Nederlandstalige handleiding.
Wilt u voor testen of alles goed werkt stuurdan een e-mail naar host@stereofotografie.nl. Dan spreken we een korte testsessie af.

Een link naar de details voor de bijeenkomst vindt u op het besloten deel van de website. Abonnees op de nieuwsbrief krijgen een nieuwsbrief met deze informatie over de bijeenkomst. Gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op het besloten van de website vindt u onder het kopje ‘Internet’ op pagina 2 van het 3D-Bulletin. Het wachtwoord verandert tegen het eind van de maand dus afhankelijk van wanneer u het probeert kan het het wachtwoord in 3D-Bulletin 221 of 3D-Bulletin 222 zijn.

Bijdragen voor de onlinebijeenkomst gevraagd

Voor de onlinebijeenkomsten kunt u bijdragen inleveren in de vorm van:

  • Losse stereofoto’s waar u tijdens de vertoning live een toelichting bij kunt geven. In de praktijk is een serie van 15 tot 25 foto’s een mooi aantal. Bij voorkeur aanleveren in side-by-side formaat met een hoogte van rond de 1080 pixels. Beeldverhouding (16×9, 4×3, …) is vrij.
  • Een show in een videobestandsformaat dat met Stereoscopic Player afgespeeld kan worden (dus geen .exe bestand), bij voorkeur mp4. Voorkeur voor de duur van de show is rond de vijf minuten.
  • Slimme tips en trucs die u wilt delen door middel van een korte demonstratie of een aantal foto’s. Een en ander moet in een tijdsbestek van 5 tot maximaal 10 minuten uit te leggen zijn. Mocht tijdens deze miniworkshop blijken dat er interesse is voor een uitgebreidere workshop dan kan dat in overleg met de belangstellenden op een later tijdstip georganiseerd worden.

Stuur uw bijdragen aan: voorzitter@stereofotografie.nl onder vermelding van NVvS onlinebijeenkomst. Grote bestanden graag via WeTransfer of een vergelijkbare dienst.

Afhankelijk van het aanbod zullen we mogelijk niet alles op de komende bijeenkomst kunnen tonen. We hopen op uw begrip hiervoor. De selectie zal voor de bijeenkomst in ieder geval aan de inzenders bekend gemaakt worden.

Voor de details moet u wel eerst zijn ingelogd!