Mededeling Verenigingsdag 8 oktober 2022

Verenigingsdag 209 gaat op zaterdag 8 oktober plaatsvinden op een nieuwe locatie: de Shalomzaal van de NoorderLichtgemeente in Zeist.

Adres: NoorderLichtkerk, Bergweg 92b, 3707 AE  Zeist.
Routebeschrijving: https://www.stereofotografie.nl/locatie-zeist/

Deze eerste keer op een nieuwe locatie zal waarschijnlijk nog niet helemaal vlekkeloos verlopen. Des te belangrijker dat u allemaal komt zodat we weten wat we voor de verenigingsdag op 3 december nog moeten aanpassen.

Het aantal coronabesmettingen begint weer langzaam op te lopen. Aan iedereen het verzoek zichzelf te testen en bij klachten thuis te blijven. Op de locatie zelf zullen we de mogelijkheid geven afstand te houden. Indien u zich daar prettiger bij voelt dan kunt u een mondkapje dragen. We vragen u de wensen van anderen op dit gebied te respecteren.

Voor zover nu bekend zal de catering niet zo uitgebreid zijn als u gewend bent van ’t Visnet. Koffie, thee en andere verfrissingen zijn beschikbaar in de pauzes. Voor de lunch dient u deze keer zelf te zorgen. U kunt uw lunchpakketje meenemen, maar er is op 500 meter lopen ook een zaak die een grote variëteit aan vers belegde broodjes verkoopt. Wensen en mogelijkheden voor een lunchvoorziening op latere verenigingsdagen zullen we op 8 oktober bespreken.

Verder kan onze programmasamensteller John Klooster nog inzendingen gebruiken. Dat hoeft geen complete show te zijn. Ook een serie losse foto’s met mooie, interessante en/of experimentele opnames met eventuele mondelinge toelichting is welkom. Deze graag ook van tevoren aanmelden en insturen naar programma@stereofotografie.nl  zodat we dit in het programma kunnen opnemen.