Online-bijeenkomst op dinsdag 29 december

In deze mededeling vindt u de details om deel te kunnen nemen aan de tweede NVvS online-bijeenkomst op dinsdag 29 december met de Uitslag NVvS Fotocompetitie 2020.
Het officiële programma start om 20:00 uur en zal bestaan uit het tonen van de inzendingen van de Fotocompetitie 2020 en het bekend maken van de winnaars. Maar vanaf 19:30 uur kunt u zich al aanmelden in Zoom om te kijken of uw beeld en geluid goed werken en om met andere deelnemers te praten. Ook na afloop is er de mogelijkheid met elkaar na te praten.
Stel u op de hoogte van de Zoom-etiquette. Dan beperken we verstoringen tot een minimum. Bij aanhoudend verstorend gedrag behouden we ons het recht voor u uit de sessie te verwijderen.
Heeft u nog geen ervaring met Zoom kijk dan bij Zoom in het kort. Daar staat ook een beknopte Nederlandstalige handleiding.
Wilt u voor 29 december testen of alles goed werkt stuur dan een e-mail naar host@stereofotografie.nl. Dan spreken we een korte testsessie af.

Dit jaar wordt er ook een publieksprijs bekend gemaakt. Deze wordt bepaald door de leden van de vereniging. Bekijk de inzendingen en geef ook zelf uw oordeel. Een link naar de inzendingen en de details voor de bijeenkomst vindt u op het besloten deel van de website. Abonnees op de nieuwsbrief krijgen een nieuwsbrief met deze informatie over de bijeenkomst. Gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op het besloten van de website vindt u op pagina 2 van 3D-Bulletin 218 onder het kopje ‘Internet’.

De stereobeelden worden getoond als anaglief, in het StereoPhoto Maker Universal View formaat (anaglief + LRL) en/of parallel side-by-side. Zorg dus dat uw rood-cyaan anagliefbril en een stereoviewer voor uw beeldscherm bij de hand hebt.

Voor de details moet u wel eerst zijn ingelogd!