Online-bijeenkomst op dinsdag 26 april

In deze mededeling vindt u de details om deel te kunnen nemen aan de negende NVvS online-bijeenkomst op dinsdag 26 april.
Het officiële programma start om 20:00 uur en zal ongeveer een uur duren. Maar vanaf 19:30 uur kunt u zich al aanmelden in Zoom om te kijken of uw beeld en geluid goed werken en om met andere deelnemers te praten. Ook na afloop is er de mogelijkheid met elkaar na te praten.
Stel u op de hoogte van de Zoom-etiquette. Dan beperken we verstoringen tot een minimum. Bij aanhoudend verstorend gedrag behouden we ons het recht voor u uit de sessie te verwijderen.
Heeft u nog geen ervaring met Zoom kijk dan bij Zoom in het kort. Daar staat ook een beknopte Nederlandstalige handleiding.
Wilt u voor dinsdag 26 april testen of alles goed werkt stuur dan een e-mail naar host@stereofotografie.nl. Dan spreken we een korte testsessie af.

Deze bijeenkomst zal een andere opzet hebben dan de voorgaande bijeenkomsten. Dit keer worden er geen bijdragen vooraf verzameld maar worden de deelnemers uitgenodigd zelf beelden te delen. Dit doet u door uw foto’s of video’s beeldvullend op uw computer te vertonen en dit scherm via Zoom te delen. Zoek dus een aantal leuke foto’s of video’s uit en zet die alvast klaar. Op de avond zelf zullen we nogmaals uitleggen hoe dit werkt. Wilt u dit vooraf een keer oefenen stuur dan een e-mail naar host@stereofotografie.nl. Wilt u wel foto’s vertonen maar liever niet zelf uw scherm delen stuur uw bijdrage dan aan: voorzitter@stereofotografie.nl onder vermelding van NVvS onlinebijeenkomst. Grote bestanden graag via WeTransfer of een vergelijkbare dienst.

Heeft u iets anders te delen op het gebied van stereofotografie of heeft u een vraag waarop een van de deelnemers mogelijk een antwoord heeft dan is dat ook welkom.

Voor de details moet u wel eerst zijn ingelogd!