3D-Bulletin uitgelicht 1

3D-Bulletin uitgelicht 1

Dit is een speciale editie van het 3D-Bulletin, het blad van, voor en door de leden van de Nederlandse Vereniging voor Stereofotografie.

Deze uitgave bevat een geactualiseerde versie van een serie artikelen van Ingo Ton, eerder gepubliceerd in 3D-Bulletins 188 t/m 193. Daarnaast is door de redactie in overleg met Ingo Ton en Theo van Dam een selectie van in eerdere 3D-Bulletins verschenen foto’s van NVvS-leden geplaatst met een toelichting op de compositorische kwaliteiten.

Dank aan Theo van Dam die de aanzet gaf tot deze eerste ‘Uitgelicht’ editie omdat hij vond dat de informatie in de artikelen makkelijker toegankelijk zou moeten zijn dan het per artikel terugzoeken in de verschillende 3D-Bulletins. En natuurlijk dank aan Ingo Ton voor het bijwerken van zijn artikelen tot de hoofdstukken in dit 3D-Bulletin.

3D-Bulletin Uitgelicht 1 wordt aan de leden beschikbaar gesteld als digitale download (pdf) op deze website. Om te kunnen downloaden moet u wel eerst zijn ingelogd. Zie het reguliere 3D-Bulletin pagina 2 voor gebruikersnaam en wachtwoord (let op: op 1-2-2019 veranderd het wachtwoord, zie het nieuwe 3D-Bulletin).

Namens de redactie van het 3D-Bulletin veel lees- en kijkplezier.

 
Ga naar 3D_Bulletin uitgelicht