Mededeling Verenigingsdag 26 maart 2022

Op 26 maart zal er weer een verenigingsdag in ’t Visnet in Huizen georganiseerd worden. Lees onderstaand bericht volledig als u deel wilt nemen aan deze verenigingsdag. Deze verenigingsdag is alleen toegankelijk voor leden en hun partner/introducé(e).

Op deze dag zullen de door de overheid vastgestelde coronamaatregelen en adviezen van toepassing zijn. Huidige verwachting is dat per 23 maart alle coronamaatregelen komen te vervallen. Wel wordt u dringend verzocht kort van tevoren thuis een zelftest te doen. Dit zullen we niet (kunnen) controleren maar we vertrouwen op uw medewerking om de kans op besmettingen zo laag mogelijk te houden. Ook als u gevaccineerd bent kunt u drager zijn van het virus en dit overdragen aan anderen in uw omgeving. Verder zullen we bij de opstelling in de zaal rekening houden met personen die toch graag de 1,5 m afstand willen aanhouden.

De zaal is vanaf 10.30 uur open en om 11.00 uur starten we met de algemene ledenvergadering 2022 (zie het aparte bericht hierover). Na de lunchpauze vervolgen we om 13.30 uur met twee reguliere projectieblokken. Het gebouw van ’t Visnet is per 1 februari van eigenaar veranderd. De prijzen aan het buffet zullen iets hoger zijn dan dat u uit het verleden gewend bent.