Mededeling Verenigingsdag 3 juni 2023

Verenigingsdag 213 gaat op zaterdag 3 juni plaatsvinden in de Shalomzaal van de NoorderLichtgemeente in Zeist.

Adres: NoorderLichtkerk, Bergweg 92b, 3707 AE  Zeist.

Aanwijzingen hoe u de NoorderLichtkerk kunt bereiken staan in het 3D-Bulletin en op de website.

Koffie, thee en andere verfrissingen zijn beschikbaar in de pauzes. Voor de lunch dient u zelf te zorgen. U kunt uw lunchpakketje meenemen, maar er zijn op loopafstand ook verscheidene zaken die vers belegde broodjes e.d. verkopen.

De zaal is vanaf 10.30 uur open en om 11.15 uur starten we met het eerste projectieblok. Dit blok zal voor het grootste deel gevuld zijn met de Minute of Fame-competitie. Dit jaar zijn er 21 inzendingen. Het publiek is de jury. Neem dus een pen mee om op het scoreformulier uw waardering voor de ingezonden shows te noteren.

Na de lunchpauze besteden we kort aandacht aan het 50-jarig bestaan van de NVvS. We hebben nog 9 leden onder ons die er vanaf de begintijd bij zijn geweest, sommigen al bij de 3-D Club en de anderen vanaf het officiële jaar van oprichting 1973. Een aantal van deze jubilarissen heeft aangegeven op deze dag aanwezig te zullen zijn. We zullen hen als aandenken en oorkonde overhandigen.

Aansluitend worden de winnaars van de Minute of Fame-competitie bekendgemaakt. De resterende tijd tot aan de theepauze wordt gevuld met dia’s en video’s van leden en shows zoals u gewend bent voor het tweede projectieblok.

Dit is een verenigingsdag voor leden. Introducés van leden zijn welkom.

Niet iedereen is op de nieuwsbrief geabonneerd dus geef deze informatie door. NB: De links over voorkeuren en abonnement onderaan deze nieuwsbrief zijn persoonlijk dus in plaats van deze nieuwsbrief door te sturen kunt u uw medeleden beter attent maken op de informatie op de website.


Oproep Open Dag 30 september 2023

Verenigingsdag 214 op zaterdag 30 september 2023 zal voor het eerst sinds 2019 weer een Open Dag zijn waarop we ook niet-leden verwelkomen om kennis te maken met de stereofotografie.

Voor deze dag zoeken we nog een aantal leden die de bezoekers tekst en uitleg willen geven over onze mooie hobby en/of een en ander willen demonstreren.

Heeft u interesse op deze dag een bijdrage te leveren neem dan contact op met de voorzitter.