Online-bijeenkomst op 28 december

Online-bijeenkomst en uitslag NVvS Fotocompetitie 2021

In deze mededeling vindt u de details om deel te kunnen nemen aan de zevende NVvS online-bijeenkomst op dinsdag 28 december.

Het officiële programma start om 20:00 uur en zal bestaan uit het tonen van de inzendingen van de Fotocompetitie 2021 en het bekend maken van de winnaars. Maar vanaf 19:30 uur kunt u zich al aanmelden in Zoom om te kijken of uw beeld en geluid goed werken en om met andere deelnemers te praten. Ook na afloop is er de mogelijkheid met elkaar na te praten.
Stel u op de hoogte van de Zoom-etiquette. Dan beperken we verstoringen tot een minimum. Bij aanhoudend verstorend gedrag behouden we ons het recht voor u uit de sessie te verwijderen.
Heeft u nog geen ervaring met Zoom kijk dan bij Zoom in het kort. Daar staat ook een beknopte Nederlandstalige handleiding.
Wilt u voor 28 december testen of alles goed werkt stuur dan een e-mail naar host@stereofotografie.nl. Dan spreken we een korte testsessie af.

Dit jaar wordt er ook weer een publieksprijs bekend gemaakt. Deze wordt bepaald door de leden van de vereniging. Bekijk de inzendingen en geef ook zelf uw oordeel. Een link naar de inzendingen en de details voor de bijeenkomst vindt u op het besloten deel van de website. Abonnees op de nieuwsbrief krijgen een nieuwsbrief met deze informatie over de bijeenkomst. Gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op het besloten van de website vindt u op pagina 2 van 3D-Bulletin 221 onder het kopje ‘Internet’.

Voor de details moet u wel eerst zijn ingelogd!