Mededeling Stereofotocompetitie en Minute of Fame-competitie

Stereofotocompetitie en Minute of Fame-competitie
De Minute of Fame-competitie wordt traditiegetrouw op de verenigingsdag in mei gehouden met vertoning van de ingezonden shows en beoordeling door een publieksjury. Vanwege de afgelasting van de verenigingsdag in mei en het beperkte aantal ontvangen inzendingen gaat de Minute of Fame-competitie dit jaar niet door. De ontvangen inzendingen bewaren we voor volgend jaar.

De Stereofotocompetitie willen we wel proberen door te laten gaan dit jaar maar in een aangepaste vorm. Bij vertoning op de verenigingsdag in november, als deze doorgaat, zou slechts een zeer beperkt aantal leden de inzendingen te zien krijgen. Daarom gaan we de inzendingen met de HTML5-viewer op de website plaatsen zodat alle leden ze kunnen bekijken. Zolang de uitslag nog niet bekend is staan de foto’s daar zonder vermelding van de maker zodat de jury ze onbevooroordeeld kan beoordelen. Daarnaast bekijken we de mogelijkheid of de leden zelf hun oordeel kunnen insturen zodat we ook een publieksprijs bekend kunnen maken.
Inzendingen volgens de normale regels en formaat voor projectie (zie de pagina Competitieregels NVvS op de website). De inzendingstermijn is verlengd tot 30 november. De uitslag wordt eind december bekend gemaakt op de website en via de nieuwsbrief.
De foto’s komen te staan op het besloten deel van de website (toegangscode staat op pagina 2 van het meest recente 3D-Bulletin). We kunnen het kopiëren van de foto’s door personen met toegang tot dit deel van de website echter niet voorkomen.